SM Bunker is een platform met informatie over safe sex Gay SM / kinky / fetish activiteiten in Nederland en Vlaanderen.

De naam is afkomstig van de SM Bunker party die tot 2011 in Amsterdam Noord werd georganiseerd. Lees hier meer…

In de agenda is nu een overzicht te vinden van openbare SM / BDSM / kinky / fetish parties in het Nederlands taalgebied voor gays en biseksuele mannen.

 
Wie wil SM feesten organiseren in Amsterdam?

Het is ondertussen april 2021. De nestor van het oude SM Bunker heeft de afgelopen jaren zijn voelsprieten steeds uitgezet op zoek naar een nieuwe locatie. Op dit moment is er concreet contact met de eigenaar van een locatie die uiterst geschikt is voor het organiseren van SM feesten. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, willen we weer parties gaan organiseren.

De mensen van de oude SM Bunker zijn ondertussen allemaal tien jaar ouder geworden, dus wij roepen vooral ook nieuwe, jonge mensen op die op regelmatige basis een themafeest willen organiseren. Alles mag, zolang het maar iets met BDSM / fetish / kink te maken heeft.

Heb je idee├źn? Alleen, of met een groepje vrienden? Of wil je als vrijwilliger meewerken wanneer een feest wordt georganiseerd? Stuur een mailtje naar info@sm-bunker.nl en laat ook je telefoonnummer achter, zodat we makkelijk contact met je kunnen opnemen. (Altijd discreet natuurlijk).

(En mocht je nog geen Signal of Telegram geïnstalleerd hebben, doe dat nu alvast even, want vanwege privacy gebruiken we natuurlijk geen WhatsApp meer).

En de bestaande horeca dan? We horen het je denken. Die willen we zeker niet in de weg gaan zitten. Zij hebben het tenslotte al veel te zwaar te voorduren gehad de afgelopen tijd. Bij SM Bunker is juist ruimte voor kleinschalige feesten met een specifiek thema, die voor de grote horeca niet rendabel te organiseren zijn. En met een groter aanbod aan kinky places wordt Amsterdam ook weer aantrekkelijker voor de toerist.

 

 

SM Bunker

Heb je informatie die je graag wilt delen met andere gay SM liefhebbers in Nederland en Vlaanderen, neem dan zeker contact op.

Enkele opmerkingen over deze site:
De termen SM en BDSM worden als synoniemen gebruikt, omdat in de praktijk er geen strakke scheidingslijn is aan te geven en in het dagelijks spraakgebruik SM een beter bekend begrip is.
SM Bunker kiest ervoor zich specifiek te richten op mannen die safe sex met andere mannen hebben. Het is ieders vrijheid om, na de risico’s goed bestudeerd te hebben, te kiezen voor onveilige sex. SM Bunker discrimineert niet op HIV status of enige andere grond.
Aan de inhoud van deze site wordt de uiterste zorg besteed. SM Bunker kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden. Bij het bezoeken van een party of evenement adviseren we om altijd de website van de organisator goed in de gaten te houden en bij twijfel rechtstreeks contact met de betreffende organisatie op te nemen.
De voertaal is zo veel mogelijk Nederlands.

Fotoserie gay bdsm kinky fetish fotografie Amsterdam

Wil je zelf eens een mooie bdsm / kinky / fetish fotoserie laten maken? Alleen, met je (speel)partner of met een groep? In een fotostudio, een spannende buitenlocatie, playroom of waar dan ook?
Kijk op www.fotoserie.net/kink voor de mogelijkheden en diverse voorbeelden.
Discretie en professionaliteit gegarandeerd!