Gaat de SM-bunker weer open?

Dit is de meest gestelde vraag. Het antwoord is dat er op dit moment geen locatie is en het team van weleer heeft op dit moment niet voldoende capaciteit om dit helemaal op te gaan zetten. Maar mocht het er toch van komen, dan zie je het direct via deze site en ontvang je als lid van onze Romeo club direct bericht! Aanmelden voor de Romeo club “SM-Bunker” via https://www.romeo.com/groups/member/sm-bunker.

Voor overige vragen en suggesties zijn we te bereiken via info@sm-bunker.nl

Twitter: http://twitter.com/sm_bunker_ams

SM Bunker Amsterdam

 


Reacties

Contact — 14 reacties

 1. heel goed deze website zou graag zien dat je ook kon daten omdat meeste datingsites is slecht maar zou graag dan in contact komen met gelijkgestemden ja site is top en ga zo door agenda ook over zichtelijk Gr maarten

 2. ik zet al verschillende jaren regelmatig een oproepje op castigatio.nl voor een spanking contact. maar alle fakers zorgen ervoor dat ik nog steeds zoek. ik hebt niet meteen door of ik gefaked word. maak mijn huis een keer extra schoon komt niemand. heb ik ergens afgesproken zie ik niemand. heb ik toevallig wel een date en gevraagd naar een slanke man. komt er een kerel met een dikke buil van een buik aanzetten. dus was het wel met de boy hierboven eens die hier ook graag een dating mogelijkheid zag komen.

  vriendelijke groet
  Cor

  • Beste Cor,
   Als ik contact met een onbekend persoon maak, vraag ik naar zijn profiel op http://www.PlanetRomeo.com. Het grote voordeel van PlanetRomeo is dat je kunt zien hoe lang iemand al actief is op die site en hoeveel anderen hem als “persoonlijk bekend” hebben gemarkeerd.
   Een nieuwe contactmogelijkheid via sm-bunker.nl zal niet de betrouwbaarheid bieden die PlanetRomeo kan bieden. (En ik heb echt geen enkel belang om juist die site hier aan te prijzen.)
   Groet,
   Erik

  • Hallo Cor woensdagavond 21 februari vanaf 20 uur spankingavond in de Bossbar Rijswijkeweg 536 Den Haag. Kom je ook?

 3. ik zou graag naar de club church gaan maar zoek iemand die met mij mee wil gaan,dit is voor mij de eerste keer, fetisch,sm,zie er naar uit.

  • Ik ben er ook nog maar een keer geweest, wil best met je mee, ben zelf onderdanig en wel 71 jaar en stevig gebouwd.

 4. Ik heb een obsessie om afgericht te worden! Niet als een geil spelletje, maar écht worden afgericht en mijn wil laten afnemen met de consequentie van volstrekte discipline en totale gehoorzaamheid. Schijnbaar is dat heel moeilijk en niet te verwezenlijken, want ik heb al heel veel advertenties geplaatst met dit serieuze verzoek, maar krijg vrijwel geen serieuze reacties; alleen fake en sensatie. Ik betreur dat en blijf maar zitten met dit grote verlangen. Weet u hoe ik dit moet aanpakken, dat dit echt definitief gaat slagen?

  • dag Mart,
   Ik ben serieus en wil graag verder komen. Serieuze mensen zijn helaas ver te zoeken. Ik ben beginnende maar wil dit absoluut verder ontwikkelen. Versa..
   Hoop je gauw te ontmoeten..
   PA-pierced@kpnmail.nl

 5. Hallo allemaal. per toeval kom ik achter deze site, wat leuk dat er meer mannen zijn met een bepaalde fetisj ,en ik ben ook zoekende naar meer kinky gebeuren en activiteiten op SM gebied, ik lees ook veel over fake gedrag, tja ook ik heb helaas die ervaring maar we zullen het ermee moeten doen denk ik,daar is eenmaal niks aan te veranderen,probeer niet te naïef te zijn denk ik dan, ik zelf ben zeer onderdanig en slaafs en zoek ook al heel lang een serieuze stoere meester ,ik ben 59jr 175/65 kg, en Pete ik wil best een keer met je mee hoor naar de church maar nu zit helaas alles dus dicht,

  • beste wim,het is alweer een tijd geleden dat je wel met mij naar club church wilde gaan ,nou ja corona kwam er tussen,maar wil je vragen,omdat wij allebei sub zijn om eens met elkaar te experimenteren,te zien wat wij fijn vinden op sm gebied,misschien een klik,ik hoop van je te horen,pete.later kunnen we een meester zoeken,die ons verder wilt trainen,als je ideeen hebt?

 6. Hallo jongens/ mannen.De gay fetish bar in Den Haag THE REAL BOSSBAR op de Rijswijkeweg is weer open na een tijd in de Coronaperiode gesloten te zijn geweest. Zie de website via Google.

 7. Ik ben een onderdanige man geb 1952 1.79 84 kilo gka lijf alleen wat borsthaar. Ik woon in drenthe. Ik zoek een strenge oudere man b.v.k. 70 plus die het leuk vind een slaaf te hebben die af en toe eens goed aangepakt dien te worden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>